Dutch Food Week (10 t/m 17 oktober 2020 is het nationale podium waar voedsel, voedselinnovatie en de voedselproductie centraal staan. Tijdens Dutch Food Week delen partijen uit de agrifood sector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Boeren en tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan de productie van ons voedsel.
Ook ondernemers, kennisinstellingen en overheden in AgriFood Capital laten tijdens deze week samen zien hoe innovatief de regio is en hoe zij werken aan de toekomst van ons eten. Dat doen zij vanuit hun gezamenlijke ambitie om de koploperpositie van Noordoost-Brabant in agri & food verder te versterken. AgriFood Capital is niet voor niets een van de grondleggers van deze speciale week.
Noordoost-Brabant bruist van innovatie tijdens Dutch Food Week 2019! Met aansprekende events, inspirerende verhalen en prikkelende proeftuinen wil AgriFood Capital dit jaar vooral de foodinnovators in de schijnwerpers zetten. Echte verschilmakers die met elkaar werken aan het voedselsysteem van de toekomst: waardevol, circulair en verbonden. Wie zijn ze en wat drijft hen om zich elke dag in te zetten voor duurzaam eten en duurzaam produceren….