12 september informatiesessie JUMP
  • Startups
  • Studenten
  • Netwerk
  • Skills & talent

18 maart 2024

12 september informatiesessie JUMP

Droom jij van een duurzamer en eerlijker voedselsysteem? En kun je hulp gebruiken voor de realisatie van jouw droom? Dan is JUMP écht iets voor jou. In november start de volgende editie van deze kickstart en accelerator voor de realisatie van dromen, ideeën, oplossingen en uitdagingen voor een ander, duurzamer voedselsysteem.  

Dit waren de succesvolle JUMPers, mentoren en organisatoren van de vorige editie van JUMP.

JUMP is er voor voedselveranderaars uit heel Nederland – professionals, ondernemers en/of student onder de 35. Voor de aankomende editie kun je je aanmelden tot en met 25 september a.s. door middel van een persoonlijke pitch. 

Op 12 september lichten we graag een tipje van de sluier op van het gave programma tijdens een online informatiesessie. Je krijgt dan ook een pitchtraining van ‘pitch-kei’ Rudy van Beurden.
 

Meld je aan voor de informatiesessie op 12 september! 

 

 

12 september informatiesessie JUMP

“Kies en je wordt gekozen”


“Een goede pitch bestaat uit drie delen", aldus Rudy van Beurden. "Het doel – wat wil je bereiken?; toegevoegde waarde -  wat maakt jou of jouw idee uniek?; en de call to action: wat vraag je aan jouw publiek? Om je boodschap goed te laten landen, is het belangrijk om in de belevingswereld van je publiek te stappen. Dat helpt je om scherpe keuzes te maken voor je verhaal. Kies en je wordt gekozen!”

 

JUMP is een initiatief van AgriFood Capital, HAS green academy, Sligro, Stichting Goeie Grutten, Provincie Noord-Brabant en Rabobank. 

Ook interessant voor jou

  • Startups
  • Studenten
  • Netwerk

JUMP helpt voedselveranderaars groeien

13 december 2024
  • Ondernemers
  • Startups
  • Studenten
  • Netwerk
  • Skills & talent

Kom naar de HAS Food Experience 2025

11 december 2024
  • Ondernemers
  • Startups
  • Netwerk
  • Landbouw
  • Voedselverwerking
  • Skills & talent
  • Regio Deal

Regio deal geeft krachtige impuls aan innovatie in agrifood

10 december 2024