- Ondernemers
- Startups
- Voedselverwerking
- Data & Tech
Koning Willem I College
Bij deze challenge zijn ook studenten van de horecaopleiding van Koning Willem I College betrokken. Twan Musters, Interim directeur Voeding, Gastvrijheid & Uiterlijke verzorging: “Binnen de horecaopleidingen van het Koning Willem I College leiden wij onze studenten bewust op, samen werken we aan een duurzame toekomst. Niet voor niets zijn wij een UNESCO school en zijn de Global Goals hierin ons kompas. Naast de Global Goals zitten de vijf principes van de Dutch Cuisine - Cultuur, Natuur, Gezond, Kwaliteit, Waarde - in ons opleidingsDNA verweven. We werken samen aan resultaten voor morgen. Dit zie je terug in ons onderwijs en in ons dagelijks werk.”
Inspiratiesessie en Slotevent
In de Horeca Food Waste Challenge Noordoost-Brabant meten de deelnemers één maand lang elke dag hoeveel voedsel ze verspillen. De resultaten worden tezamen met follow-ups gedeeld tijdens de Inspiratiesessie op 8 april a.s. bij Koning Willem I College in ’s-Hertogenbosch. Tijdens de slotbijeenkomst op 13 mei a.s. wordt de winnaar van de Challenge bekend gemaakt en is er ruimte voor ontmoeting en inspiratie,