- Startups
- Studenten
- Netwerk
De Food100-jury van 2022
De initiatiefnemers van de Food100 stellen in 2022 voor de zesde keer een lijst samen met inspirerende voedselveranderaars. Een deskundige, onafhankelijke jury van experts uit de hele voedselketen selecteert uit alle inzendingen de 100 meest aansprekende voorbeelden.
De jury vormt een brede afspiegeling van de voedselketen en bestaat uit de volgende experts:
- Isabel Boerdam, oprichter van Green Food Lab, de Hippe Vegetariër en De Week Zonder Vlees
- Dr. Jeroen Candel, universitair hoofddocent bestuurskunde, lid van de Raad voor Dieraangelegenheden en de raad van toezicht van de Transitiecoalitie Voedsel
- Christiaan Vette, zelfstandig adviseur voor strategie, innovatie en transformatie
- Anne Reijnders, inspireert tot nieuw eetgedrag met De Lekkere Man en via tv-programma’s
- Tim van der Mark, varkenshouder en bestuurslid Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt
- Tarique Arsiwalla, oprichter van Protix, investeerder in duurzame agri start-ups en strategisch adviseur bij Vermaat Group.
- Dalila Sayd, werkt aan een sociaal voedsellandschap met Het Eetschap.
Aanmelden voor de Food100
Ben jij of ken jij een voedselveranderaar in agrifood die een plek verdient in de Food100? Deel jouw motivatie dan met ons via de website van Food100. Op 31 mei sluit de aanmelding!
Food100 is een gezamenlijk initiatief van AgriFood Capital, Food Inspiration, Food Hub en Slow Food Youth Network. Mede mogelijk gemaakt door FoodValleyNL, Rabobank en Food Impactors.