- Startups
- Netwerk
- Skills & talent

Op 20 en 21 juni a.s. vindt het tweejaarlijkse foodfestival Food Inspiration Days Outdoor plaats. Twee dagen lang gaan professionals uit de voedselketen – boeren, chefs, voedselproducenten, horecaondernemers, beleidsmakers, journalisten, wetenschappers – met elkaar in gesprek om de transitie in agrifood van prijs naar waarde te stimuleren. Het thema van dit jaar is ‘Back to the flavor’.
Als partner van Food Inspiration Days organiseert AgriFood Capital dit jaar een atelier dat geheel gewijd is aan JUMP Dream Accelerator, dé kickstart en accelerator voor young professionals die hun dromen, ideeën, oplossingen en uitdagingen voor een ander voedselsysteem willen waarmaken. Tijdens de workshoprondes krijgen je persoonlijke ontwikkeling en pitch skills een flinke boost. Ook is er de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met enkele oud JUMPers.
20 juni
11.00 – Workshop pitchen door Rudy van Beurden (incl. warming-up)
12.30 - In gesprek met oud-JUMPer
13.30 – Training/coachingsessie ‘persoonlijke ontwikkeling’ (incl. warming-up)
14.30 - In gesprek met oud-JUMPer
21 juni
11.00 – Workshop pitchen door Rudy van Beurden (incl. warming-up)
12.30 - In gesprek met oud-JUMPer
13.30 – Training/coachingsessie ‘persoonlijke ontwikkeling’ (incl. warming-up)
14.30 - In gesprek met oud-JUMPer
Op het startup podium van Food Inspiration Days Outdoor staan drie oud-JUMPers in de schijnwerpers. De jonge voedselveranderaars Nele Vandeneede, Giel Bongers en Lucki Pijpers nemen de bezoekers van het foodfestival mee in hun dromen en ambities voor het voedselsysteem van de toekomst.
Nele Vandeneede verzorgt daarnaast een eigen workshop waarbij de gasten multi-zintuigelijk geprikkeld worden met een dansvoorstelling en daarop geïnspireerde smaak- en eetbelevingen. Dit alles doet Nele rondom het thema 'The Social Chef'. Hierbij werkt zij onder andere samen met koksstudenten van De Rooi Pannen Tilburg Horeca.