- Ondernemers
- Startups
- Voedselverwerking
- Data & Tech
Verder ontwikkelen
De ideeën en dromen van de JUMPers zijn divers. Van het ontwikkelen van plantaardige bakmixen en gebak, tot een consumentenmerk voor eerlijke voedselproductie en ijsjes met toegevoegd eiwit, vitamine C en magnesium. Nele Vandeneede: “Mijn droom is om de kunsten en de gastronomie dichter bij elkaar te brengen en door verwondering gezond eetgedrag te stimuleren.”
De groep is enthousiast aan de slag gegaan en staat te popelen om hun ideeën verder te brengen. “Deze twee dagen waren leerzaam en intensief. Goed om uit je eigen comfortzone te worden gehaald en fijn om ook de mening van anderen te horen”, geeft Silke van Boxtel aan.
Op de foto de JUMPers van 2022/23: boven v.l.n.r. Maaike van Rennes, Hester Schilt en Lucki Pijpers; en beneden v.l.n.r. Silke van Boxtel, Wendy Luong, Nele Vandeneede en Giel Bongers.