- Ondernemers
- Studenten
- Landbouw
- Innovatiehub
- Financiëring
- Skills & talent
- Regio Deal

De Week van Ons Eten brengt de positieve kracht van ons voedsel in beeld, met name gericht op de verbinding met de samenleving. De thema’s gezondheid, duurzaamheid en goed leven staan centraal. tijdens deze bijzondere week.
De Week van Ons Eten is hét nationale podium waar voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal staan. Tijdens deze week, die elk jaar plaatsvindt in oktober rond Wereldvoedseldag, delen partijen uit de agrifood sector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Van boer tot CEO, van chef tot onderzoeker en van student tot consument. AgriFood Capital is ambassadeur van De Week van Ons Eten.
Tijdens De Week van Ons Eten 2024 kookten 6 Bossche buurtmoeders samen met jonge koks in opleiding van het Koning Willem i College een diner voor 50 gasten. Gerechten en smaken van over de gehele wereld werden bereid volgens de principes van Dutch Cuisine.
Als ambassadeur van de Week van ons Eten zet AgriFood Capital samen met boeren en tuinders, (lokale) overheden, inspirerende foodondernemers en het groen onderwijs gezond eten, duurzaamheid in de keten en goed leven in de spotlights. Samen met Koning Willem I College organiseren we elk jaar een uniek kookevent rond Dutch Cuisine. Want samen gezond koken en genieten van eten is in onze huidige wereld misschien wel belangrijker dan ooit.