Bram de Vrught maakt technologie toegankelijk voor de voedselindustrie “Ruim baan voor technologische innovaties ”
Jasper en Afke Spierings gaan terug naar de basis “Combinatie van activiteiten maakt ons landbouwbedrijf toekomstbestendig”
Marente Lokin gaat voor balans en biodiversiteit “In ons voedselbos is de mens echt onderdeel van het ecosysteem”
Ivar van Dorst gaat terug naar de basis “Voedselproductie minder ingewikkeld maken door eenvoudig te denken”
Roel Schutten verbindt mensen die het verschil willen maken “Samenwerken aan lekker, gezond en duurzaam voedsel voor iedereen”
Twan Musters leidt talentvolle chefs van de toekomst op “De kunst is om mensen met elkaar te verbinden”
Resi Bens verbindt boeren met onderwijs en omgeving “Laat zien waarom je doet wat je doet en vertel het eerlijke verhaal”
Sjors Otten verduurzaamt voedselketens met data “Datatechnologie: de digitale smeerolie van het voedselsysteem van de toekomst”
Wouter Staal gaat voor plantbased en klimaatpositief “Systeemverandering begint bij gedragsverandering”
Liz Chermin laat talenten groeien door flexibel onderwijs “Schuren hoort erbij, anders verandert er niets”
Geert van der Veer gaat voor een diepe verbinding met de natuur “Als we weer snappen waar ons voedsel vandaan komt, ontstaat er echte verbinding met de natuur”
René Bink brengt data tot waarde in slimme koelkasten “Innovatieve techniek brengt gezonde producten knettervers en makkelijk naar de consument”
Hester Schilt zet consument vooraan in de keten “Zelf bepalen waar je eten vandaan komt, hoe het wordt verpakt en wat een eerlijke prijs is”
Andries van der Werf robotiseert productielijnen “Mobiele cobots maken het werk leuker en interessanter werk voor je personeel”
Meld je aan voor de nieuwsbrief Benieuwd hoe voedselmakers in Noordoost-Brabant werken aan de voedselsystemen van de toekomst? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief. Wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om. Lees in onze privacyverklaring hoe we dit doen. Aanmelden